Dongguan AF Garment Co., LTd.

Συχνές ερωτήσεις

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-08-07 17:11:29  Hits: 23

1. Ποια υπηρεσία μπορείτε να προσφέρετε;

wwe μπορούν να προσφέρουν τα κάθε στοιχεία και την υπηρεσία ODM/oem.


2. Είστε κατασκευαστής ή εμπορική εταιρεία; Ένδυση. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σε μια ανταγωνιστική τιμή χωρίς την χρέωση της εμπορικής εταιρείας και μπορούμε να επικοινωνήσουμε απευθείας με τους σχεδιαστές και τους εργαζόμενους μας, να εξοικονομήσετε χρόνο αναμονής.

-&3. Τι γίνεται με το εύρος τιμών;# 

it

39, εξαρτάται μερικά πράγματα όπως η ποσότητα, η συναλλαγματική ισοτιμία, η τιμή του χρόνου κλπ ... Σχετικά με την τελευταία τιμή , στείλτε μια ερώτηση για μας παρακαλώ. Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να απαντήσουμε αυτό το ASAP.


 4. Ποιο είναι το MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας);

&#&#


our moq είναι 100 τεμάχια ανά σχεδιασμό με μικτά μεγέθη και έχουμε πάνω από 20 χρώματα για την επιλογή σας. Για να δοκιμάσετε την ποιότητά μας, μας είμαστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε προσαρμοσμένα δείγματα πριν από τη μαζική σειρά.

 5. Σχετικά με το πακέτο;

nit εξαρτάται από το στυλ των ρούχων. Γενικά, το καλοκαιρινό ενδυμασία, 1 τεμάχιο σε 1 φερμουάρ OPP τσάντα, 80 σακούλες σε 1 carton.carton Μέγεθος: 58 * 38 * 38cm


&1 Τι είναι η πολιτική του δείγματος σας;#


wwe μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένο δείγμα για 50 δολάρια ανά τεμ.

&#



~

' , που σημαίνει ότι θα το επιστρέψουμε στη χύμα της σειράς (τουλάχιστον 500 τεμ).

\\n \\n \\n \\n \\n \\n7. Τι \\n \\n39 είναι για τη ναυτιλία; \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ' Η χρέωση αποστολής και διακίνησης θα εξαρτηθεί από την ποσότητα της παραγγελίας και του προορισμού. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n8. Μπορώ να βάλω το λογότυπό μου στα προϊόντα; \\n \\n \\n \\n \\nsure, μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπο με μεταφορά θερμότητας, εκτύπωση οθόνης και κέντημα. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδέα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε καλύτερα να σας ικανοποιήσουμε. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n9. Πόσο καιρό είναι η ημερομηνία παράδοσης; \\n \\n \\n \\n \\n \\nit είναι περίπου 15 \\n35 ημέρες μετά την πληρωμή της κατάθεσης. \\ N \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Συχνές ερωτήσεις

Επόμενο: Γιατί κάποιος που...