Dongguan AF Garment Co., LTd.

Συχνές ερωτήσεις

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-08-07 17:11:29  Hits: 22

Τι υπηρεσία μπορείς να προσφέρεις;

Μπορούμε να προσφέρουμε κάθε αντικείμενο και ODM./Υπηρεσία ΚΑΕ.


2. Είστε κατασκευαστής ή εμπορική εταιρεία;

Είμαστε ένας κατασκευαστής με περισσότερα από 15-έτη με εμπειρία στην παραγωγή ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων του αθλητισμού ενηλίκων, του αθλητισμού ενηλίκων και των παιδιών'·Ρούχα. 

Επιλέξτε μας, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σε ανταγωνιστική τιμή χωρίς την χρέωση της εμπορικής εταιρείας, και μπορούμε να επικοινωνήσουμε απευθείας με τους σχεδιαστές και τους εργαζόμενους μας, εξοικονομώντας χρόνο αναμονής.


Και το εύρος τιμών; 

Είναι'·Είναι μόνο ένα εύρος, εξαρτάται από κάποια πράγματα όπως η ποσότητα, η συναλλαγματική ισοτιμία, η υλική τιμή του χρόνου κλπ... σχετικά με την τελευταία τιμή, στείλτε μας μια έρευνα παρακαλώ.Εμείς'·Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο.


Ποιο είναι το MOQ σας (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας); 

Το MOQ μας είναι 100 κομμάτια ανά σχέδιο με μικτά μεγέθη, και έχουμε πάνω από είκοσι χρώματα για την επιλογή σας.Για να δοκιμάσετε την ποιότητα μας, σας καλωσορίζουμε να κάνετε ειδικά δείγματα πριν την παραγγελία χύδην.


Για το πακέτο;

Εξαρτάται από το στυλ των ρούχων.Γενικά, τα καλοκαιρινά ενδύματα, ένα τεμάχιο σε ένα σακουλάκι φερμουάρ opp, 80 σακούλες σε ένα κουτί.Μέγεθος χάρτου: 58*38*38cm


6. Τι;'·Είναι η πολιτική σου;

Μπορούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένο δείγμα για 50 δολάρια ανά pcs.

Και για το δείγμα του νέου σχεδίου, το τέλος επιστρέφεται, που σημαίνει ότι θα το επιστρέψουμε με την παραγγελία σας (τουλάχιστον 500 pcs).


7 Τι'·Για τη μεταφορά;

Συνήθως στέλνουμε τα εμπορεύματα μέσω της DHL, της UPS ή της θάλασσας.Η χρέωση αποστολής και διεκπεραίωσης εξαρτάται από την ποσότητα της παραγγελίας και τον προορισμό.


Μπορώ να βάλω το λογότυπό μου στα προϊόντα;

Φυσικά, μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο μέσω μεταφοράς θερμότητας, εκτύπωσης οθόνης και κεντήματος.Αν έχεις άλλη ιδέα, επικοινώνησε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σε ικανοποιήσουμε.


9. Πόσο διαρκεί η ημερομηνία παράδοσης;

Είναι περίπου 15.~35 ημέρες μετά την πληρωμή της κατάθεσης.


Προηγούμενος: Συχνές ερωτήσεις

Επόμενο: Συχνές ερωτήσεις